Linkit

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys (SRK) on Suomessa toimivien 184 paikallisen rauhanyhdistyksen keskusjärjestö, jonka toimisto sijaitsee Oulussa.

SRK:n leireille ilmottautuminen

Ilmoittaudu SRK:n järjestämille leireille nyt suoraan netissä.

Suviseurat

SRK:n Suviseurat ovat vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen jokavuotinen nelipäiväinen kesäjuhla, johon osallistuu noin 70 000 seuravierasta. Kaikille avoimien seurojen tarkoitus on koota ihmisiä Jumalan sanan kuuloon.

Jämsän kr. kansanopisto

Jämsän Kr. Kansanopisto rakentaa toimintansa kristillisten perusarvojen varaan. Opiston taustayhteisönä on vanhoillis-lestadiolainen herätysliike. Kasvatustyö rakentuu Raamatun ja luterilaisen kirkkomme tunnustuksen pohjalta.

Ranuan kr. kansanopisto

Ranuan kr. kansanopisto on Pohjois-Suomen nuorin kansanopisto. Se on aloittanut toimintansa syksyllä 1987. Ranuan kr. kansanopisto on ennen kaikkea nuorten koulu. Pääosa perusoppijakson opiskelijoista on 16-vuotiaita. Heille kansanopisto on paikka, jossa voi itsenäistyä ja jossa voi oppia tuntemaan omia vahvuuksia.

Reisjärven kr. kansanopisto

Reisjärven kristillinen opisto tarjoaa eväitä elämään. Arvojamme ovat vastuullisuus, yh­tei­söl­li­syys, kristilliset arvot ja elinikäinen oppiminen

Laestadian Lutheran Church

LLC eli Laestadian Lutheran Church on Pohjois-Amerikassa toimiva vanhoillislestadiolaisten oma kirkko. LLC järjestyi 9. kesäkuuta 1973 nimellä Association of American Laestadian Congregations (AALC). Se vaihtoi nimeään 1994.

Suomen evankelisluterilainen-kirkko

Vanhoillislestadiolaiset kuuluvat Suomen evankelisluterilainen-kirkkoon.

Sijainti

Hongikontie 1
40200 Jyväskylä

Katso Kartta
Google Mapsista